Retargeting Master 11.11 FLASH SALE! (Diskaun JIMAT SEHINGGA RM 130)

Saya Nak Tunjukkan Pada Anda Formula RETARGETING FB Ads yang Dicuri Dari WORLD-CLASS Marketer di US.


Sebaik je tamat kelas, anda bakal ketahui strategi FB Ads yang digunakan oleh JERUNG-JERUNG MAT SALEH untuk jana 5-7 angka!


(Teknik ni tak ramai yang guna di Malaysia dan ianya berkesan untuk tarik lebih ramai pelanggan dan menangi persaingan di tahun 2019!


...walaupun anda masih bilis.)


"Saya Danial Arif... dan saya bukan SIFU!"


Dari Meja SOHO,


(Ini gambar meja kerja saya, tempat saya buat copywriting, setting FB Ads dan uruskan dokumen)


Apa khabar kawan? Bisnes sihat tak? =)

Buat anda yang belum kenal saya, nama Danial Arif.

Saya Copywriter (Penulis ayat iklan), Penulis Konten dan Konsultan sepenuh masa di FA Marketing Sdn Bhd.

Kerja saya memang rancang strategi, uruskan dan jalankan FBads untuk klien-klien FA Marketing.

Hampir setiap hari saya bergelumang dengan FB Ads dan saya dah biasa buat FBads sejak tahun 2013!

Maksudnya, bidang iklan (khususnya FBads) ni memang MAKANAN saya.

Orang kata kalau nak belajar apa-apa ilmu, biarlah belajar dengan orang yang memang amalkan ilmu tu.

Bukan yang hanya sekadar mengajar je, tapi tak amalkan pun ilmu yang diajar tu.

Setuju kan? ;)

Saya pernah uruskan kempen pemasaran dan beri khidmat nasihat untuk niche-niche berikut:

  • Fesyen lelaki
  • Fesyen muslimah
  • Produk herba kesihatan
  • Servis aircond
  • Produk Supplement Berpantang
  • Pakej Umrah dan Travel
  • Produk FMCG 

Saya juga ada bisnes menjual produk "penjagaan fabrik". (Ya, saya juga usahawan online, sama seperti anda)

Dalam masa yang sama, saya juga dah latih lebih dari 1,024 usahawan online sejak tahun 2016 secara UNDERGROUND.

9 dari 10 usahawan online guna cara ni dan RUGI!



Boleh dikatakan cara ni telah digunakan oleh majoriti usahawan sejak dari tahun 2012. 
Disebabkan makin banyak iklan di FB, sekarang ni, 5 perkara ni terjadi:
  • Prospek jadi MAKIN LALI DENGAN IKLAN...
  • Jadi, mereka cenderung untuk ABAIKAN IKLAN DI FB.
  • Bila prospek abaikan iklan, respon iklan pun drop.
  • Leads anda pun jatuh menjunam. :'(

"Ada tak sebab lain kenapa cara ni makin tak berkesan?"

Ya, ada...
Selain sebab diaatas, satu lagi sebab adalah tabiat (BACA: Behaviour) prospek dah berubah secara DRASTIK pada pertengahan tahun 2018.
Berdasarkan kajian dan data dari pihak FB HQ, 70% dari pengguna scroll FB bukan masa tengah free.
(Contohnya: masa tengah tunggu "traffic ligh" hijau, tengah tunggu makanan sampai di restoren atau masa tengah "take five" di ofis)
Tak macam dulu lagi dah.
Hanya 30% dari je yang scroll FB masa dia tengah betul-betul Free dan takde buat apa-apa.
Sebab tu, iklan yang kita buat lambat dapat respon.
Mereka tak bertindak lepas tengok iklan.
Mereka hanya akan bertindak lepas nampak iklan anda lebih dari 2 kali.
Soalnya, macam mana nak pastikan audience yang sama nampak iklan kita berkali-kali?
...solusinya hanya satu.
-> KENA BUAT RETARGETING (AKA TEKNIK SAKA)

Apa tu iklan retargeting?
Iklan yang kita buat target pada audience yang dah pernah engage dengan kita.

Ini contoh iklan retargeting:
(Iklan ni keluar dekat FB saya lepas saya survey produk di 11streret)
Pernah tak anda masuk ke website seperti Lazada, anda survey produk tapi tak beli?
Kemudian, bila masuk semula ke FB... anda nampak iklan produk yang anda tengok tu?
Itu adalah salah satu dari jenis retargeting.
Selain dari website, kita juga boleh buat iklan retargeting kepada audience yang pernah tengok video kita.
Atau, boleh juga retarget audience yang pernah Like, Comment dan Share post iklan kita.
Kenapa kita buat retargeting?
Ada 3 sebab:
  1. Ada prospek berminat, tapi dia lupa nak whatsapp (maklum la busy).
  2. Bukan semua prospek whatsapp kita lepas nampak iklan kali pertama.
  3. Ada prospek yang hanya akan whatsapp lepas banyak kali nampak iklan kita
Jadi, iklan retargeting ni akan jadi "ROBOT" yang follow-up audience secara AUTO.
Macam best... Tapi, susah tak nak buat?
SUSAH!
...kalau anda cuba buat sendiri tanpa panduan dan takde tempat nak bertanya.
SENANG!
...kalau anda ada panduan yang betul dan ada orang untuk anda rujuk dan bertanya masa stuck.
Baru-baru ni, saya buat satu modul untuk kelas online. Dalam modul ni, saya share teknik retargeting, funnel marketing dan jenis konten yang sesuai untuk buat retargeting. 

Nama kelas ni adalah... 

Kelas Online:


Step-by-step dari A-Z... Formula FBads retargeting yang "POWER"! 


Inilah cara yang terbukti berkesan untuk naikkan jualan bulan ni sehingga 70%!

(Sesuai untuk newbies, anda cuma perlu follow je semua strategi yang saya tunjukkan)


Ini apa yang anda akan belajar:

  • FB MARKETING FUNNEL
  • FB RETARGETING STRATEGY 2019
  • CONTENT MARKETING
  • TEKNIK MENULIS KONTEN YANG POWER!
  • DAN BEBERAPA LAGI MODUL TAMBAHAN 

Selain tu, anda akan dapat 6 lagi BONUS yang boleh "BOOST" kan lagi bisnes online anda:

  • SKRIP CLOSE SALE WHATSAPP (Nilai RM70.00 FREE)
  • VIDEO CARA CLOSE SALE GUNA TEKNIK NLP (Nilai 50.00 FREE)
  • SKRIP COPYWRITING TEKNIK HYBRID STORYTELLING (Nilai RM30.00 FREE)
  • BLUEPRINT RETARGETING 6 ANGKA SEBULAN (Nilai RM100.00 FREE)
  • LIFETIME LIVE WEBINAR UPDATE (Nilai : RM10,000 FREE)
  • PPREMIUM INNER CIRCLE FB GROUP (BERNILAI : TAK TERNILAI FREE)



JUMLAH NILAI BONUS = LEBIH RM10,250.00 PERCUMA


Apa kata FB Ads Player lain tentang Retargeting Master?


"Hmm... Tapi saya takut nanti tak dapat kaitkan apa yang saya belajar dengan produk/servis saya."

3 berita baik untuk anda:

  • Setiap modul ada sesi praktikal, anda boleh buat dan minta saya semak hasil kerja anda
  • Saya ada bagi 3 contoh case, 3 contoh ni adalah bisnes yang berbeza.
  • Dalam support group, anda boleh tanya terus kalau ada yang tak faham


"Betul ke Copy Master ni sesuai untuk saya?"

Jawab soalan dibawah:

Soalan #1: Dah biasa buat FB ads? Tapi, nak UPGRADE lagi tahap POWER Ads
Soalan #2: Iklan susah nak dapat respon? PM/Whatsapp masuk semput je?

Soalan #3: Nak dapatkan lebih ramai pelanggan dan naikkan jualan bulan ni?

Kalau anda jawab "ya" untuk  3soalan diatas... Retargeting Master "PERFECT" untuk anda!

AMARAN! Retargeting Master tak sesuai untuk :

  • Anda yang nakkan ilmu yang seksi, fancy dan advance tahap gaban
  • Dah level sifu, pejam mata boleh naikkan jualan 
  • Nak shortcut untuk berjaya dan malas nak take action
  • Langsung takde basic FB ads dan tak pernah buat FB ads (kelas ni tak cover basic FB Ads)

SPECIAL PRE-LAUNCH OFFER:


Join Kelas Retargeting Master dan anda akan dapat semua ni:

  • LIFETIME FULL ACCESS RETARGETING MASTER (BERNILAI RM200.00)
  • LIFETIME INNER CIRCLE GROUP (TAK TERNILAI  FREE)
  • LIFETIME WEBINAR CASE STUDY SHARING (TAK TERNILAI FREE)
  • BEBERAPA LAGI BONUS PREMIUM AKAN DIUMUMKAN (BERNILAI LEBIH DARI 500.00 FREE)

YURAN KELAS 200.00 

TAPI...

Ini apa yang saya nak offer sempena PRE-LAUNCH

Saya nak offer DISKAUN JIMAT  60% sempena fasa pre-launch ni.


Untuk anda, anda hanya perlu laburkan 200.00 80.00 je!

OFFER NI BAKAL DITUTUP BILA-BILA MASA JE! 


Jadi, grab offer ni sekarang ya? =)


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Retargeting Master Diskaun 75%
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran